неделя, 25 октомври 2009 г.

Super Max Cup 2009

Случи се невъзможното. Най-после в България бе проведен турнир по културизъм по световните стандарти. Предполагам, че заслугата за това е на новият спонсор на Българската федерация по културизъм и фитнес - Super-Max.
Ще започна с това, че за първи път бяха изпратени покани до интернет медиите. Нещо което досега не се е случвало. Второ за провеждане на състезанието бе избрана една от най-хубавите и скъпи зали в София а имено Рейнбоу Плаза.
Може би и за това цената на билета беше 25 лв, което малко обезсърчи някой фенове на бодибилдинга, но въпреки това залата беше пълна. За първи път зрителите на този спорт можеха да наблюдават своите любимци в такава обстановка, знаете че повечето сме свиканли организаторите да избират едни от най-мърлявите и неуредени зали.
Поради това още по-приятна бе изненадата когато се оказа че за VIP посетителите и пресата са предвидени и специални места. Освен това бяха сервирани напитки, плодове и други залъгалки нещо невиждано досега на състезание по културизъм.

Super Max Cup 2009 - цялата статия и снимки

Няма коментари:

Публикуване на коментар